top of page
Evi Volt Coaching

MIJN STIJL

Jou energiek en zelfbewust in het leven laten staan, dat is mijn missie.

Ik haal je uit je constante spanning, zodat je ruimte krijgt om weer helder te kijken naar de dingen waar je mee worstelt. Ik help je om te voelen en te kiezen voor wat je écht wil, voor verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Hallo rust in je hoofd en energie in je lichaam!

Ik ben ervan overtuigd dat jij alle kwaliteiten in huis hebt om te worden wat je wil en te zijn wie je bent. Van zodra jij dat ook weet, volgt de rest vanzelf. We gaan samen op zoek naar wat jou energie geeft en wat je talenten zijn. Volledig in evenwicht, klaar om de cadeaus en uitdagingen van het leven te omarmen.  

 

Bij mij géén uitgebreide vragenlijsten, wel prikkelende gesprekken en onderbouwde oefeningen, afgestemd op jouw verhaal. Professioneel met een vleugje humor, warm, luisterend, verbindend, eerlijk, veilig en zonder oordeel. 

 

Ik ontmoet je graag in mijn gezellige praktijk bij mij thuis in Brasschaat of we gaan op stap in het nabijgelegen bos. Instant energie!

CONCREET

  • We starten met een gratis telefonisch intakegesprek van ongeveer 20 minuten om te bekijken of we ‘een goeie match’ zijn.

  • Vervolgens bepalen we samen wat je wil bereiken of waar je mee worstelt.

  • We werken in sessies van 1 uur om de 1 à 2 weken. Zo heb je voldoende tijd om actief aan de slag te gaan met wat we in de sessie besproken of ontdekt hebben.

  • Volg je loopbaanbegeleiding, dan gieten we jouw doelen zowaar in een persoonlijk actieplan.

TARIEVEN LOOPBAANGEBELEIDING

EN STRESS- EN BURN-OUTCOACHING  

Loopbaanbegeleiding

Fantastisch! Je kan je loopbaanbegeleiding bij mij betalen met loopbaancheques. Via deze

cheques betaal je slechts  €40 voor 4 uur loopbaanbegeleiding of €80 voor 7 uur (i.p.v. €1352). Ik werk hiervoor samen met Woep’ss, een erkend VDAB-loopbaancentrum.  

 

Klaar om jezelf een cadeau te doen?

Oei, geen recht op loopbaancheques?

Het zou zo’n gemiste kans zijn om hierdoor geen loopbaanbegeleiding te starten. Investeren in jezelf en je loopbaan is echt heel belangrijk. Af en toe eens uit de ratrace stappen en stilstaan bij wat voor jou werkt en wat jij nodig hebt: jij verdient dat!   

 

En daar help ik jou graag bij:

  • Voor een sessie van 1u betaal je €70.

Loopbaancheque_label.jpg

Stress- & burn-outcoaching

Klaar om zelf weer aan het stuur te staan van je leven? Om je stressoren onder controle te houden? En vol energie te werken, te bewegen en te genieten van het leven? Dan ben jij al zo goed bezig!

  • Voor een sessie van 1u betaal je
    €70.

Ik heb alvast zin om jou te ontmoeten en te begeleiden naar een leven vol fun, energie en evenwicht!

Jij ook?

bottom of page