Aanpak

Ik werk elk project af volgens deze vier stappen:

1. Begrijpen.

Ik spreek met je af om van gedachten te wisselen. Dat kan op kantoor, op café of ergens in het land. Het is hierbij heel belangrijk dat we praten tot we elkaar 100% begrijpen. Op basis van ons gesprek stel ik een offerte en een planning op.Die leg ik je voor: dat is duidelijk, want je weet wat het gaat kosten en wat het inhoudt. We maken goede afspraken, zodat je weet waarop en waaraan. Daar sta ik op.

2. Voorbereiden.

Groen licht? Ik ga aan de slag om je proces tot in de puntjes voor te bereiden. Voordien stuur ik je mijn voorbereiding door. We bespreken telefonisch alles door.

3. Begeleiden

En dan komt wat ik het liefst doe: een groep in beweging brengen, mensen verbinden, energie opwekken…Mijn rol is begeleiden en faciliteren. De expertise komt van de mensen rond de tafel. Ik tracht die optimaal te verbinden met een gedragen resultaat als uitkomst. 

4. Vernieuwen

Resultaat gehaald? Zo ja, kunnen we in co-creatie verder werken aan de volgende stap. Zo nee, we zoeken samen naar de oorzaak. We sturen het proces in overleg bij. We zien of het deze keer wel werkt.